kontakt
kamermuziek
home
begeleiden

Lessen:

Corine Touboul geeft les in piano solo , kamermuziek en liedbegeleiding ; in haar lange loopbaan heeft zij een grote repertoire-kennis in vele muziekstijlen opgebouwd.

“- Pianoles ánders-   met als motto : de leerling / student als persoonlijkheid met eigen talenten, mogelijkheden  en eventuele problemen, aan wie ik als docent richting kan geven en die ik kan laten delen in mijn kennis en ervaring.

Les geven is voor mij altijd weer een uitdaging: het inspireren en enthousiasmeren van de ander,het oplossen van technische en muzikale problemen,het blíjven onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en van nieuw repertoire.”

In 2002 volgde Corine Touboul gedurende 2 jaar een opleiding Kunstzinnige Therapie (bij‘Helias’,Culemborg) en in 2004 het basisjaar ‘Adem,Stem en Boventonen’ (bij Borg Diem Groeneveld,Amsterdam).

“Muziek raakt aan zoveel aspekten van de mens,en al die facetten ontmoet ik ook in mijn lespraktijk –dus wilde ik mij daar meer in verdiepen. Niet om als therapeut te werken,maar als verrijking van mijn “bagage”als  docente en piano-begeleidster.”

 

c v corine